Leave Your Message

pse na zgjodhet ne

Çfarë bëjmë ne?

Si prodhues shkrimi, ne jemi të specializuar në krijimin e fletoreve, revistave, ditarëve, planifikuesve dhe paketave të dhuratave, etj. Shërbimet tona të gjithanshme plotësojnë një sërë nevojash.

01

MOQ i ulët dhe kthesë e shpejtë

Zgjidhni nga përzgjedhja jonë e fletoreve të aksioneve, të disponueshme për personalizim me një logo të shtypur ose me fletë të nxehtë me porosi minimale që fillon me vetëm 50 njësi.

Lexo më shumë

Prodhim për markat me pakicë

Produktet tona, të krijuara me saktësi dhe kujdes, u ofrojnë markave të shitjes me pakicë një zgjidhje të sofistikuar dhe të personalizueshme shkrimi, duke siguruar një integrim të qetë të cilësisë dhe markës.
Lexo më shumë

Plotësoni të gjitha nevojat tuaja për artikuj shkrimi

Aftësitë tona prodhuese përfshijnë një gamë gjithëpërfshirëse, duke krijuar lloje të ndryshme artikujsh shkrimi për të përmbushur nevojat e ndryshme me saktësi dhe cilësi.
Lexo më shumë

Kooperativa jonë

Ndiqni përsosmërinë dhe jini besnikë ndaj cilësisë

KËRKESË PËR ÇMIMORIN

Për pyetje në lidhje me produktet tona ose listën e çmimeve, ju lutemi na lini emailin tuaj dhe ne do të kontaktojmë brenda 24 orëve.

Video